پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 940
نویسنده : منو تو
   درمان لرزش دست  در پاركينسون

 افرادي كه به لرزش دست و پا مبتلا هستند يا به‌دليل ابتلا به بيماري پاركينسون از اين عارضه رنج مي‌برند و لرزش مانع از انجام فعاليت‌هاي روزانه‌شان مي‌شود، مي‌توانند با مصرف باقلا در رژيم غذايي خود و ميان‌وعده‌ها به‌طور طبيعي از ميزان لرزش دست و ديگر اندام‌هاي خود پيشگيري كنند. كافي است باقلا را با كمك بخار آب بپزند و آن را در كنار وعده‌هاي غذايي خود همراه برنج يا به تنهايي ميل كنند.





   هرگز باقلا مصرف نكنيد اگر...

درصورتي كه در گروه افراد مبتلا به فاويسم قرار مي‌گيريد، مصرف باقلا براي شما به هر شكل و به هر اندازه خطرناك است. بنابراين توجه داشته باشيد كه مصرف ميزان اندكي از اين گياه سبز مي‌تواند شما را با خطر مرگ همراه كند. بنابراين درصورتي كه فاويسم داريد و به‌طور ناآگاهانه باقلا مصرف كرديد، فورا به پزشك و متخصص خود مراجعه كنيد. علائمي مانند رنگ پريدگي، استفراغ، تهوع و تغيير رنگ ادرار و شوك از جمله علائمي است كه با مصرف باقلا در افراد مبتلا به فاويسم مشاهده مي‌شود.





  آب پز نكنيد

بسياري از مردم عادت دارند، باقلا را به‌صورت آب پز و پخته ميل كنند، اما درمانگران طب چيني بر اين باورند كه آب پز كردن باقلا و قرار دادن آن براي مدتي در آب جوش موجب كاهش خواص درماني آن و از بين رفتن ويتامين c موجود در باقلا مي‌شود. بنابراين اين درمانگران به بيماران خود توصيه مي‌كنند تا باقلا را به‌صورت بخار پز تهيه كنند و علاوه بر تركيب آن با برنج آن را به‌صورت پوره تهيه كرده و به تنهايي يا مخلوط با سوپ ميل كنند. در برخي از منابع چيني درمانگران به تفت دادن باقلا با مقدار بسيار اندكي روغن نيز اشاره كرده‌اند.





  نكات طلايي درباره باقلا

باقلا از جمله گياهان اشتهاآوري است كه در سراسر اروپا و آسيا به‌عنوان يكي از بهترين خوراكي‌هاي طبيعي با خواص درماني مفيد براي دستگاه گوارش و كليه‌ها شناخته مي‌شود.


  •  درمانگران طب چيني مصرف باقالاي پخته شده را براي درمان اختلال افرادي كه دچار مدفوع نرم هستند بسيار موثر مي‌داند و معتقدند استفاده از آن‌ها در 4-3 وعده غذايي در هفته به‌مدت 2 هفته به بهبود اين افراد كمك مي‌كند.
  •   بيماران مبتلا به هپاتيت بهتر است مصرف باقلاي تازه و بخارپز را در رژيم غذايي خود بگنجانند.
  •    مصرف پوره باقلا به‌عنوان يك «اكسپكتورانت» طبيعي در بدن عمل مي‌كند و به از بين بردن اخلاط و دفع آن‌ها از بدن و درمان برخي از بيماري‌هاي ريوي كمك مي‌كند.


:: موضوعات مرتبط: مجله پزشکی , توصیه های پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: اکسپکتورانت , خواص باقلا , باقلا , سرطان معده , درمان پارکینسون , طب چینی ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: